Webinarii/Scoala

Seminarii/Conferinte

Este o activitate ce se desfasoara intr-o singura zi si are ca obiect diverse aspecte ale fotografiei: procesare raw in diverse programe de prelucrare, prelucarea in Photoshop, pregatirea fotografiilor pentru tipar etc. Cursurile se vor desfasura la sediul nostru, in Brasov dar si in alte locuri din tara pentru grupuri constituite in acest sens.

Detalii

Analiza de portofoliu

Analiza de portofolii on line - va fi facuta pe platforme specializate, va fi o analiza unu la unu si va dura aproximativ 75 de min. Disponibilitatea pentru analiza on - line va fi facuta publica pe site.

Detalii

Webinar

in curand.

Detalii

Cursuri online

in curand.

Detalii

De ce PhotoTOUR?

In primul rand, in turele noastre exista respect fata de natura, si in acelasi timp veti invata despre natura fotografiind-o. Veti descoperi oameni si traditii autentice, fiecare tura fiind personalizata si organizata cu parteneri locali. Activitatile noastre sunt destinate fotografilor care iubesc si le pasa de natura, salbaticie, oameni si traditii. Sunt ture construite avand in centrul atentiei fotografia, fotograful si modul de lucru al acestuia. In turele noastre pot veni si insotitori dornici de experiente inedite. Suntem o echipa, avem experienta bogata, fiind in activitate din anul 2005.