Workshop de fotografie cu telefonul mobil

În curând

  • Grad de dificultate: fara trekking
  • Cazarea: fara
  • Transportul: cu masinile participantilor
  • Numar de locuri: 10

Multi considera ca un fotograf bun trebuie sa aiba neaparat in mana un DSLR. Ei nu este tocmai asa – fotografiia este facuta de catre cel care manuieste un dispozitiv de captat imaginea, oricare ar fi el. Ne propunem in acest workshop sa abordam fotografia cu telefonul mobil. Da! Se pot face fotografii bune si cu telefonul, dar trebuie sa stii cateva elemente de baza in ceea ce priveste setarile. De ce ai avea nevoie de un curs de fotografie cu telefonul? Pentru ca sunt atat de multe momente frumoase pe care le-ai vrea fotografiate dar nu ai la tine decat telefonul mobil sau poate ca nu ai aparat foto dar totusi esti un fan al Instagramului.

Smartphone-ul a ajuns sa fie nelipsit din vietile noastre, deci, de ce sa nu ii folosim corect toate facilitatile? In timpul petrecut impreuna vei invata ce setari de baza si ce filtre sunt importante, care sunt regulile de compozitie, cum se face corect incadrarea, cum sa faci poze noaptea sau pe lumina slaba si, din contra, pe lumina foarte puternica, cum sa faci poze bune pentru Instagram, cum sa faci fotografie de strada, arhitecuta, de calatorie si binentele selfiurile.

Cursul dureaza o zi – prima parte se va desfasura la noi in studio, unde vom discuta elementele tehnice, iar in a doua parte a zilei iesim pe strazile Brasovului pentru fotografie de strada si arhitectura. Seara ne intoarcem la studio ca sa analizam fotografiile, sa le prelucram pe smartphone. 

Pret: 200 lei/persoana

Numar de locuri: 10

Numarul minim de participanti este de 6 persoane. In cazul in care numarul participantilor este mai mic de 6 persoane, Workshop-ul poate avea loc, iar pretul va fi recalculat in functie de numarul participantilor.

Pretul include:

  • indrumare si ghidare foto Mihai Moiceanu

Termene de plata
Plata integrala: pana la 12.06.2020

Modalitate de plata
Plata se poate realiza prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti. Pentru ocuparea locului este necesara plata integrala a workshop-ului. Detaliile platii vor fi comunicate fiecarui participant in urma inscrierii.

Pretul nu include:

  • transportul pana/de la si in Brasov
  • masa

Echipament fotografic:
Telefonul mobil din dotare.


Calendar

Din Turele Anterioare in Seminarii


Masterclass foto – Telemea de Sibiu

Workshop de fotografie cu telefonul mobil

Making-of Masterclass foto – Telemea de Sibiu | Vezi tura

Making-of Workshop de fotografie cu telefonul mobil | Vezi tura

Vezi toate turele noastre

De ce PhotoTOUR?

In primul rand, in turele noastre exista respect fata de natura, si in acelasi timp veti invata despre natura fotografiind-o. Veti descoperi oameni si traditii autentice, fiecare tura fiind personalizata si organizata cu parteneri locali. Activitatile noastre sunt destinate fotografilor care iubesc si le pasa de natura, salbaticie, oameni si traditii. Sunt ture construite avand in centrul atentiei fotografia, fotograful si modul de lucru al acestuia. In turele noastre pot veni si insotitori dornici de experiente inedite. Suntem o echipa, avem experienta bogata, fiind in activitate din anul 2005.