Alpii Transilvaniei – Fagarasii

În curând

  • Nivel de dificultate: trekking greu
  • Locul desfasurarii: Tabara de corturi, Muntii Fagarasi
  • Program:
  • Numar de locuri: 15

I se spune Acoperisul Romaniei pentru ca are 8 varfuri ce depasesc 2500 m. Densitatea de creste alpine, energia de relief, lacurile glaciare, peisajul preponderent alpin care i se ofera calatorului ce-i parcurge creasta i-au adus denumirea de Alpii Transilvaniei. Masivul Fagaras este si piatra de incercare a turistului ce parcurge muntii Romaniei. Cu toate acestea, Muntii Fagarasi pot fi prietenosi daca sunt parcursi molcom in cautarea de lacuri, cascade, capre negre sau perspective alpine. Va invitam sa-i descoperiti alaturi de Mihai Moiceanu intr-o tura foto aproape de natura.

Intr-una din zile vom merge pe Valea lui Stan, unul dintre cele mai spectaculoase canioane din Romania. Cascadele din Valea lui Stan, care ating chiar si 35 m, au sapat adevarate bazine, numite marmite, care ofera posibilitati de fotografiere deosebite. O alta zi o vom petrece in zona Balea, Lacul Capra si vom fotografia numeroasele cascade ale raului Capra dar si talazurile ce par nesfarsite ale crestei Fagarasului. Intalnirea cu caprele negre nu este exclusa de aceea o focala lunga nu trebuie sa lipseasca din rucsacul foto. Alegerea traseului va tine cont de starea vremii.

Pret: 500 lei/pers
Depozit initial: 50% din valoarea totala

Numar de locuri: 15

Numarul minim de participanti este de 8 persoane. In cazul in care numarul participantilor este mai mic de 8 persoane, PhotoTOUR-ul poate avea loc, iar pretul va fi recalculat in functie de numarul participantilor.

Pretul include

– organizarea si ghidarea pe munte
– organizare si indrumare fotografica din partea fotografului Mihai Moiceanu

Termene de plata
Plata depozitului intial: pana la 25.07.2020
Plata finala: pana la 1.08.2020

Modalitate de plata
Plata se poate realiza prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti sau direct prin plata cu cardul pe site. Pentru ocuparea locului este necesara plata avansului de 50%. Detaliile platii vor fi comunicate fiecarui participant in urma inscrierii.

Pretul nu include

– transportul pana pe Transfagarasan
– cazarea la corturi si masa care va fi asigurata de participanti in regim de bivuac

Echipament foto

– camera foto
– obiective foto: superangular, normal, teleobiectiv
– trepied foto si remote control
– gama filtre peisaj: filtre neutre, degrade, filtru polarizare circulara
– carduri de memorie
– acumulatori de rezerva

Echipament treking/bivuac 

– bocanci trekking 3 sezoane
– sandale de munte
– ciorapi de munte 2-3 perechi
– pantaloni polartec/fleece
– pantaloni munte 1 per.
– suprapantaloni gore-tex packlite

– bluza de corp power dry 3-4 buc.
– jacheta polartec
– jacheta windstoper
– jacheta vant gore-tex
– sapca sau caciula

Echipament bivuac

Cort izoterm
Sac de dormit
Saltea izolare
Primus cu gaz
Vase de camping
Mancare pentru 4 zile


Calendar

De ce PhotoTOUR?

In primul rand, in turele noastre exista respect fata de natura, si in acelasi timp veti invata despre natura fotografiind-o. Veti descoperi oameni si traditii autentice, fiecare tura fiind personalizata si organizata cu parteneri locali. Activitatile noastre sunt destinate fotografilor care iubesc si le pasa de natura, salbaticie, oameni si traditii. Sunt ture construite avand in centrul atentiei fotografia, fotograful si modul de lucru al acestuia. In turele noastre pot veni si insotitori dornici de experiente inedite. Suntem o echipa, avem experienta bogata, fiind in activitate din anul 2005.