Scoala PhotoTOUR

10
Martie
(0 votes)
Share

Piatra Craiului

10 - 12 martie, 2017 | 3 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek4  trekking greu

Va propunem un traseu de munte de dificultate medie in care vom pleca cu noaptea in cap ca sa fim in locul ales pentru rasarit si vom ramane pana dupa apus la lumina albastra pentru fotografia de apus. Vom fotografia atat versantul estic cat si cel vestic iar zilele de tura pe munte vor satisface pe deplin si placerea unui trekking prin zone putin umblate. Va invitam la un PhotoTOUR condus de Mihai Moiceanu. De asemenea, avem si posibilitatea de a merge de joi in tura, cu o extensie de o zi, daca sunt doritori. 

Pret: 610 lei / persoana / loc in camera dubla
Pret: 720 lei / persoana / loc in camera single
Pret cu extensie: 780 lei/persoana/loc in camera dubla
Pret cu extensie: 940 lei/persoana/loc in camera single

Depozit initial: 50% din valoarea totala
Numar de locuri: 15
Numarul minim de participanti este de 5 persoane. In cazul in care numarul participantilor este mai mic de 5 persoane, foto turul poate avea loc, iar pretul va fi recalculat in functie de numarul participantilor.

INSCRIE-TE
Pretul include

- 2 nopti de cazare cu mic dejun 
- indrumare foto din partea fotografului Mihai Moiceanu

Pretul nu include

- transportul 
- masa de pranz, cina si bauturile

INSCRIE-TE
Termene de plata

Plata depozitului initial: pana la 20.02.2017
Plata finala: pana la 01.03.2017

Modalitatea de plata

Plata se poate realiza prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti. Pentru ocuparea locului este necesara plata avansului de 50%.
Detaliile platii vor fi comunicate fiecarui participant in urma inscrierii.

INSCRIE-TE

Program orientativ

Ziua 1 - Intalnirea participantilor la Pensiune.

Ziua 2 - Sedinta foto la rasarit in zona Pestera. Tura foto in zona versantului vestic al Pietrii Craiului pentru fotografii la apus.

Ziua 3 - Tura foto la rasarit in zona Sirnea. La pranz, final de PhotoTOUR.

Daca se merge de joi, vom avea o zi de extensie: Sedinta foto la rasarit in zona Pestera. Tura foto in Iezer Papusa pentru fotografii la apus.

Echipament fotografic
Echipament corp

Cazare
Cazarea se va face la o pensiune de trei stele, cu mic dejun.

Transport
Transportul se va face cu masinile participantilor.

Insotitori
La fiecare tura fotogarfica sau workshop foto pot participa insotitori ai fotografilor sau doar iubitori de cultura, natura, traditii, drumetie montana.

Phototour cu plus valoare
Participantii la workshop-urile noastre beneficiaza de preturi speciale la echipamentul de munte achizitionat din reteaua magazinelor Sport Virus.
Pentru a intra in posesia discount-urilor, este suficient sa va inscrieti la tura, sa achitati avansul si apoi veti primi, la cerere, codul necesar activarii discount-urilor.

Post Tour
Grupul PhotoTOUR cu Mihai Moiceanu se adreseaza tuturor participantilor la programele noastre si are ca obiectiv continuarea interactiunii intre fotografi, analize de fotografii facute fie de Mihai fie de alti membrii ai grupului, informatii la zi despre turele trecute si viitoare. Grupul este public si este moderat de echipa noastra. 

  • Mihai Moiceanu - xpht-lwetf7-01.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-yapert-02.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-18v9wj-03.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-utoa5c-04.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-cxu26m-05.jpg
Share This Post

Adaugati un comentariu

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter