×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 706

Calendar PhotoTOUR

15
Noiembrie
(0 votes)
Share

Oglinzile Retezatului Toamna

15 - 19 noiembrie, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek5

Parcul National Retezat este inclus pe lista UNESCO a rezervatiilor naturale ale Biosferei, fiind alaturi de Delta Dunarii unul din superlativele naturii de la noi din tara. Emil Racovita si Alexandru Borza sunt parintii  Parcului National Retezat care este prima rezervatie naturala a Romaniei ce a luat fiinta in 1934, avand la baza domeniul de vanatoare ce a fost donat de Casa Regala a Romaniei. Pe teritoriul parcului se afla 58 de lacuri glaciare, cel mai mare din masiv fiind Lacul Bucura.

Oglinzile Retezatului este o tura foto gandita sa cuprinda o zona cat mai diversa a Retezatului, Vom fotografia pe Valea Bucurei incepand cu cel mai inalt lac din Retezat, Taul Agatat pana jos la lacul Ana si Lia dar vom parcurge si Retezatul Mic, o zona calcaroasa putin cunoscuta si strabatura de turisti, de unde avem o perspectiva inedita asupra masivului.

Pret: 500 lei / persoana 
Pentru rezervarea locului este necesara achitarea integrala.

Numar de locuri: 12
Numarul minim de participanti este de 8 persoane. In cazul in care numarul participantilor este mai mic de 8 persoane, foto turul poate avea loc, iar pretul va fi recalculat in functie de numarul participantilor.

INSCRIE-TE
Pretul include

- cazare la refugiul salvamont Poiana Pelegii si Bucura
- indrumare foto din partea fotografului Mihai Moiceanu

Pretul nu include

- transportul pana/de la Raul de Mori
- mesele

INSCRIE-TE
Termene de plata

Plata integrala a sumei pana la 20.10. 2017

Modalitatea de plata

Plata se poate realiza prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti. Pentru ocuparea locului este necesara plata integrala a turei.
Detaliile platii vor fi comunicate fiecarui participant in urma inscrierii.

INSCRIE-TE

Program orientativ
Joi-Duminica: Ture de trekking si fotografie in functie de starea meteo.

Echipament fotografic
Echipament corp

Cazare
Cazarea se va face la refugiul salvamaont din Poiana Pelegii si Lacul Bucura.

Transport
Transportul pana la Raul de Mori si transportul local se va face cu masinile participantilor.

Insotitori
La fiecare tura fotogarfica sau workshop foto pot participa insotitori ai fotografilor sau doar iubitori de cultura, natura, traditii, drumetie montana.

Phototour cu plus valoare
Participantii la workshop-urile noastre beneficiaza de preturi speciale la echipamentul de munte achizitionat din reteaua magazinelor Sport Virus.
Pentru a intra in posesia discount-urilor, este suficient sa va inscrieti la tura, sa achitati avansul si apoi veti primi, la cerere, codul necesar activarii discount-urilor.

Post Tour
Grupul PhotoTOUR cu Mihai Moiceanu se adreseaza tuturor participantilor la programele noastre si are ca obiectiv continuarea interactiunii intre fotografi, analize de fotografii facute fie de Mihai fie de alti membrii ai grupului, informatii la zi despre turele trecute si viitoare. Grupul este public si este moderat de echipa noastra. 

  • Mihai Moiceanu - xpht-rctt74-MNF-2010-06-16-0006.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-lbb1j6-MNF-2010-06-16-0045.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-9qbrc6-MNF-2010-06-17-0003.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-7x8cbk-MNF-110622-0008.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-kawd2g-MNF-110622-0047.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-p0fqyf-MNF-110622-0062.jpg
  • Mihai Moiceanu - xpht-e5b4o6-MNF-110623-0115.jpg
Share This Post

Adaugati un comentariu

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter