Calendar PhotoTOUR

10
Martie
Share

Piatra Craiului


Piatra Craiului la vreme de iarna este asemenea unui basm frumos spus la gura sobei. Creasta principala a „Craiului“ orientata nord-est, sud-vest, „primeste“ lumina de rasarit ca si pe cea de apus, intr-un unghi ideal pentru fotografie, dar numai in timpul iernii, de aceea luna februarie este una din cele mai nimerite pentru a merge in locuri de unde se pot face imagini spectaculoase de rasarit sau apus.

10 - 12 martie, 2017 | 3 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek4  trekking greu

04
Mai
Share

Delta salbatica


Un colt de natura aflat departe de civilizatie, Delta Dunarii reprezinta paradisul pasarilor migratoare. In fiecare an zeci de specii rare poposesc pe acest petec de pamant binecuvantat, pentru a cuibari si a scoate pui. Peste 1800 de specii de plante si nu mai putin de 3500 de specii de animale pot fi intalnite pe teritoriul Deltei, toate constituind 30 de tipuri de ecosisteme diferite. Aceasta este destinatia foto turului nostru. Un teritoriu fabulos in care natura se etaleaza exuberant. O plimbare la bordul barcilor cu motor ne poate oferi un bun prilej de a intalni pasarile Deltei, dar si de a fotografia pescari intinzand navodul in lumina rasaritului.
4 - 7 mai, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek0  fara trekking

27
Mai
Share

PhotoSailing - Dalmatia


Coasta Dalmatiei si Muntenegru atrage prin dualitate. In porturile unde alta data isi acostau navele negustorii cu marfuri si mirodenii aduse din Orient si India  vom vedea acum ancorate iahturi luxoase si nave de croaziera.  In orasele mici, vechi de cand lumea, istoria ascunsa in spatele zidurilor si pe stradutele inguste se imbina armonios cu restaurante si hoteluri moderne oricand pregatite sa primeasca turistii fascinati de frumusetea regiunii. 

27 mai - 3 iunie, 2017 | 8 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek0  fara trekking

29
Iunie
Share

Luna florilor in Retezat


Se spune ca iunie este luna florilor pe munte. Retezatul, cel mai frumos si complex ecosistem montan din Romania, este si muntele cu cele mai multe lacuri. Tivite cu flori de munte, lacurile sunt oglinzi ornate multicolor ce reflecta peisajul alpin de o salbaticie aparte. Va invitam alaturi de noi sa fotografiem partea de Nord a masivului si florile de munte la sfarsit de iunie. Este un PhotoTOUR gandit pentru cei care vor sa ajunga in inima Retezat , sa traiasca experienta dormitului la cabana.Vom fotografia pe Valea Stanisoarei pana pe Varful Retezat, dar si nelipsitele lacuri glaciare, toate impodobite cu flori de munte.

29 iunie - 2 iulie, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek5

02
Septembrie
Share

Peisaje Americane


O caracterizare fotografica a continentelor poate fi urmatoarea: Africa -  wildlife, Asia - oameni, Europa - traditii, Americile - peisaj, asa ca nu e de mirare ca in 1872 ia nastere in Statele Unite ale Americii primul parc national cu rol de protectie si conservarea a naturii. Natura Americilor este grandioasa, fascinanta, uimitoare, total neasteptata pentru un calator european. Probabil ca aici este si secretul scolii americane de peisaj care prin reprezentantul ei de frunte, Ansel Adams, reuseste sa promoveze fotografia in randul artelor consacrate. Parcurile Naturale din Statele Unite sunt laboratorul fotografiei de peisaj in care va invitam sa pasim impreuna.

2 - 16 septembrie, 2017 | 14 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek2  trekking moderat

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter