×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 706

Calendar PhotoTOUR

10
Martie
Share

Piatra Craiului


Piatra Craiului la vreme de iarna este asemenea unui basm frumos spus la gura sobei. Creasta principala a „Craiului“ orientata nord-est, sud-vest, „primeste“ lumina de rasarit ca si pe cea de apus, intr-un unghi ideal pentru fotografie, dar numai in timpul iernii, de aceea luna februarie este una din cele mai nimerite pentru a merge in locuri de unde se pot face imagini spectaculoase de rasarit sau apus.

10 - 12 martie, 2017 | 3 zile | tura finalizata |
Grad de dificultate:    trek4  trekking greu

04
Mai
Share

Delta salbatica


Un colt de natura aflat departe de civilizatie, Delta Dunarii reprezinta paradisul pasarilor migratoare. In fiecare an zeci de specii rare poposesc pe acest petec de pamant binecuvantat, pentru a cuibari si a scoate pui. Peste 1800 de specii de plante si nu mai putin de 3500 de specii de animale pot fi intalnite pe teritoriul Deltei, toate constituind 30 de tipuri de ecosisteme diferite. Aceasta este destinatia foto turului nostru. Un teritoriu fabulos in care natura se etaleaza exuberant. O plimbare la bordul barcilor cu motor ne poate oferi un bun prilej de a intalni pasarile Deltei, dar si de a fotografia pescari intinzand navodul in lumina rasaritului.
4 - 7 mai, 2017 | 4 zile | tura finalizata|
Grad de dificultate:    trek0  fara trekking

27
Mai
Share

PhotoSailing - Dalmatia


Coasta Dalmatiei si Muntenegru atrage prin dualitate. In porturile unde alta data isi acostau navele negustorii cu marfuri si mirodenii aduse din Orient si India  vom vedea acum ancorate iahturi luxoase si nave de croaziera.  In orasele mici, vechi de cand lumea, istoria ascunsa in spatele zidurilor si pe stradutele inguste se imbina armonios cu restaurante si hoteluri moderne oricand pregatite sa primeasca turistii fascinati de frumusetea regiunii. 

27 mai - 3 iunie, 2017 | 8 zile | tura finalizata |
Grad de dificultate:    trek0  fara trekking

29
Iunie
Share

Luna florilor in Retezat


Se spune ca iunie este luna florilor pe munte. Retezatul, cel mai frumos si complex ecosistem montan din Romania, este si muntele cu cele mai multe lacuri. Tivite cu flori de munte, lacurile sunt oglinzi ornate multicolor ce reflecta peisajul alpin de o salbaticie aparte. Va invitam alaturi de noi sa fotografiem partea de Nord a masivului si florile de munte la sfarsit de iunie. Este un PhotoTOUR gandit pentru cei care vor sa ajunga in inima Retezat , sa traiasca experienta dormitului la cabana.Vom fotografia pe Valea Stanisoarei pana pe Varful Retezat, dar si nelipsitele lacuri glaciare, toate impodobite cu flori de munte.

29 iunie - 2 iulie, 2017 | 4 zile | tura finalizata |
Grad de dificultate:    trek5

02
Septembrie
Share

Peisaje Americane


O caracterizare fotografica a continentelor poate fi urmatoarea: Africa -  wildlife, Asia - oameni, Europa - traditii, Americile - peisaj, asa ca nu e de mirare ca in 1872 ia nastere in Statele Unite ale Americii primul parc national cu rol de protectie si conservarea a naturii. Natura Americilor este grandioasa, fascinanta, uimitoare, total neasteptata pentru un calator european. Probabil ca aici este si secretul scolii americane de peisaj care prin reprezentantul ei de frunte, Ansel Adams, reuseste sa promoveze fotografia in randul artelor consacrate. Parcurile Naturale din Statele Unite sunt laboratorul fotografiei de peisaj in care va invitam sa pasim impreuna.

2 - 16 septembrie, 2017 | 14 zile | indisponibil |
Grad de dificultate:    trek2  trekking moderat

26
Octombrie
Share

Brumar de Maramures


A devenit deja traditie sa ne intalnim toamna intr-un PhotoTOUR de exceptie: MMGMM, adica, Maramures alaturi de Mihai Grigorescu si Mihai Moiceanu :). Culorile, ceturile, bisericile, satele, horinciile, cuptoarele, morile de apa, casele mici, rasariturile si apusurile, toate la un loc intr-un periplu de 4 zile. Vom cunoaste oamenii locului, mestesugurile lor, viata de zi cu zi, vom intalni maramureseni remarcabili. Vom calatori prin Tara Lapusului si pe Valea Izei pentru a fotografia locuri, oameni si intamplari cum numai p-aci se mai gasesc. Se pun laolalta experientele si stilurile a doi fotografi ce colinda aceste locuri de zeci de ani, in cea mai colorata perioada a anului, sfarsitde octombrie.
26 - 29 octombrie, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek0

15
Noiembrie
Share

Oglinzile Retezatului Toamna


Retezatul, cel mai frumos si complex ecosistem montan din Romania, este si muntele cu cele mai multe lacuri. La limita inghetului, sau cu sloiuri de gheata, lacurile  la apus sunt oglinzi ornate multicolor ce reflecta peisajul alpin de o salbaticie aparte. Va invitam alaturi de noi sa fotografiem Oglinzile Retezatului toamna, intr-un peisaj deosebit. Este un PhotoTOUR gandit pentru cei care vor sa ajunga in Retezat, sa exploreze minunatiile muntelui, alaturi de dormitul la refugiu si mancarea realizata la primus.
15 - 19 noiembrie, 2017 | 4 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek5

28
Ianuarie
Share

Ski Phototour - Dolomiti


Considerati o mecca a turismului si alpinismului european, Dolomitii, parte din Muntii Alpi, sunt renumiti prin peretii verticali de calcar dolomitic care se inalta la verticala peste zona valurita de la baza. In zilele senine culoarea dolomitei (usor galbui cu inflexiuni rosietice) contrasteaza puternic cu albastrul cerului. La vreme de iarna Dolomitii sunt un paradis pentru schiori prin cei peste 1200 de km de partii la care accesul se face cu un singur schipass. In acelasi timp Dolomitii sunt un vis pentru orice fotograf de peisaj.

28 ianuarie - 3 februarie, 2018 | 5 zile | locuri disponibile |
Grad de dificultate:    trek3  trekking mediu

Despre noi

Agentia noastra e centrata pe activitati specifice fotografilor care vor sa invete sau sa calatoreasca, descoperind prin fotografie destinatii in tara si in lume. Din 2005 oferim programe destinate atat fotografilor incepatori cat si celor avansati, organizand ture predefinite sau la cerere. Fiind lideri de piata, aici veti gasi cele mai noi programe, destinatii sau cursuri de fotografie.
Agentia este condusa de Mihai Moiceanu unul din cei mai importanti fotografi profesionisti din Romania, autor de carte, editorialist, ghid montan.
Citeste mai multe despre noi sau contacteaza-ne.

Urmareste-ne

Mihai Moiceanu pe Twitter