Wildlife in Romania

26 May - 02 Jun, 2019

 • Grad de dificultate: trekking usor
 • Cazarea: la pensiuni de 3 stele
 • Transportul: cu minibus si barca
 • Numar de locuri: 12

De la 1325 EUR /persoana

Perioada optima: mai, septembrie

Durata turei: 8 zile

In aceasta tura vom avea ocazia sa vedem de aproape si sa fotografiem animalele salbatice ale Romaniei. Pornim astfel din minunata biosfera a Deltei Dunarii, cu peste 3500 de specii de animale si peste 1800 de specii de plante, constituie aproape 30 de tipuri de ecosisteme diferite. Ca mai apoi sa ne mutam in zona muntoasa a Romaniei, in Muntii Harghitei si Piatra Craiului unde vom intalni cel mai mare mamifer al Romaniei, ursul brun.

Ziua 1  sosire la Bucuresti si transfer cu microbuz pana la Tulcea . Transfer cu barca de la Tulcea la Mila 23. Cazare si cina la pensiune.

Ziua 2  Sesiune foto la rasarit; mic dejun la pensiune; tura foto pe canale si lacuri, in cautarea pasarilor de apa (pranz la pachet). Cina la pensiune.

Ziua 3 Sesiune foto la rasarit; dupa micul dejun, tura foto de o zi pe canalele Dunarii, in care se vor explora locuri mai putin vizitate in care isi fac adaposturi pasarile salbatice. Grupul va fi insotit de un ghid ornitolog cu ajutorul caruia ne vom identifica pasarile intalnite. Vizita in  Padurea LETEA – monument al naturii, fotografierea cailor salbatici daca este posibil. Seara, fotografii la apus.

Ziua 4  Dupa micul dejun, transfer de la Mila 23 la Tulcea si apoi la Baile Tusnad. Durata transferului: 7-8 ore cu masina / microbuz. Pranz pe drum. Cazare si cina la pensiune.

Ziua 5  Sesiune foto la rasarit pe malul lacului Sf. Ana. Micul dejun la pachet. Tura foto în zona Muntilor Harghita. Pranz la pensiune. Sesiune foto ursi salbatici. Cina si cazare la pensiune.

Ziua 6  Sesiune foto la rasarit la Tinovul Bohos. Mic dejun la pensiune. Tura foto în zona Muntilor Harghita. Prânz la pensiune. Sesiune foto ursi sălbatici. Cina È™i cazare la pensiune

Ziua 7  Transfer la Brasov. Vizitati orasul medieval. Sedinta foto de seara ursi salbatici in Muntii Taga si Muntii Postavarul / Piatra Mare

Ziua 8  mic dejun, transfer la aeroportul din Bucuresti.

Nota: In observatorul de ursi au acces pana la 8 fotografi. In cazul unui grup de mai mult de 6 fotografi, observatorul poate fi rezervat pentru o sesiune foto dubla: seara si dimineata. In acest caz, cazarea se face in conditii de bivuac (sac de dormit). Cina si micul dejun vor fi la pachet. Observatorul de la Brasov permite accesul la doar 3-4 fotografi in acelasi timp. Daca grupul de fotografi este mai mare de 4 fotografi, grupul va fi impartit in doua.

Pret: 1325 EUR/persoana/loc in camera dubla (grup 6-8 persoane)

Pret: 1450 EUR/persoana/loc in camera dubla (grup 4-5 persoane)

Pret1950 EUR/persoana/loc in camera dubla (grup 3 persoane)

Pret2150 EUR/persoana/loc in camera dubla (2 persoane)

Pret2750 EUR (1 persoana, cazare in camera single)

Depozit initial: 50% din valoarea totala

Numar de locuri: 8

Numarul minim de participanti este de 6 persoane. In cazul in care numarul participantilor este mai mic de 6 persoane, PhotoTour-ul poate avea loc, iar pretul va fi recalculat in functie de numarul participantilor (conform valorilor de mai sus).

Pretul include

 • transfer cu masina/minibus de la Otopeni;
 • transfer cu barca de la Tulcea la Mila 23 si inapoi;
 • pensiune completa 2* sau 3*cu intrare in ziua 1 la cina si iesire in ziua 8 la micul dejun, 3 mese pe zi;
 • inchiriere barca cu motor si barcagiu (18 ore/zi);
 • ghid ornitolog;
 • transfer cu masina / minibus pe rutele: Tulcea – Baile Tusnad; Baile Tusnas – Brasov, Brasov – aeroport
 • indrumare fotografica – Mihai Moiceanu.

Termene de plata

Plata depozitului intial: pana la 26.02.2019

Plata finala: pana la 26.04.2019

Modalitate de plata

Plata se poate realiza prin virament in contul nostru deschis la ING Bank Bucuresti. Pentru ocuparea locului este necesara plata avansului de 50%.

Detaliile platii vor fi comunicate fiecarui participant in urma inscrierii.

Pretul nu include:

 • zborul international pana la / de la Bucuresti
 • asigurare calatorie
 • consumatia de la bar si apa minerala suplimentara;
 • activitate suplimentara: inchirierea observatorului de ursi; pentru un grup mai mare de 6 persoane se poate rezerva observatorul pentru 24h, ceea ce va include 2 sesiuni foto: seara si dimineata.

Calendar

Din Turele Anterioare in Delta Dunarii


Delta Salbatica

Wildlife in Romania

Descopera Delta Dunarii

Making-of Wildlife in Romania | Vezi tura

Making-of Descopera Delta Dunarii | Vezi tura

Vezi toate turele noastre

De ce PhotoTOUR?

In primul rand, in turele noastre exista respect fata de natura, si in acelasi timp veti invata despre natura fotografiind-o. Veti descoperi oameni si traditii autentice, fiecare tura fiind personalizata si organizata cu parteneri locali. Activitatile noastre sunt destinate fotografilor care iubesc si le pasa de natura, salbaticie, oameni si traditii. Sunt ture construite avand in centrul atentiei fotografia, fotograful si modul de lucru al acestuia. In turele noastre pot veni si insotitori dornici de experiente inedite. Suntem o echipa, avem experienta bogata, fiind in activitate din anul 2005.